Kontrast:
Rozmiar czcionki:
Odstępy:
  • TAB - Kolejny element
  • SHIFT + TAB - Poprzedni element
  • SHIFT + ALT + F - Wyszukiwarka
  • SHIFT + ALT + H - Strona główna
  • SHIFT + ALT + M - Zawartość strony
  • SHIFT + ALT + 1 do 2 - Wybór menu
  • ESC - Anulowanie podpowiedzi

Zajęcia kulinarne

  • Kulinarnie na zajęciach technicznych

    Swietlica1 20.jpeg
    W ostatnim czasie na zajęciach technicznych uczniowie PSP Zagwiździe opanowali przyrządzanie potraw, które z pewnością będą mogli zaserwować w domu. Podczas jednych zajęć uczniowie po obieraniu ziemniaków wykonali z nich pieczątki co dało im wiele zabawy.  
    Data publikacji: 22-10-2020 22:40
  • Kulinarne specjały klas ll w listopadzie

    23915574_879732888853615_4322217822574372431_n.jpeg
    Na minionych zajęciach technicznych uczniowie klas ll przygotowali efektowne i pyszne potrawy m.in. babeczki, pizzę, zapiekankę makaronową, zapiekanki i ryż po chińsku. Wszyscy uczniowie otrzymali za wykonane potrawy oceny celujące.
    Data publikacji: 28-11-2017 20:04
  • Smacznie na języku niemieckim

    23795005_878855785607992_340619026741280405_n.jpeg
    Na zeszłotygdniowych zajęciach z języka niemieckiego mniejszości narodowej, uczniowie klasy lll a pod opieką pani Agaty Kupczyk-Kobylańskiej przygotowali przepyszne rogale świętomarcińskie.
    Data publikacji: 28-11-2017 18:53
  • Zajęcia kulinarne w październiku

    PSP w Zagwiździu_zajęcia_kulinarne_IX_2017 (3).jpeg
    Smakołyki z uczniowskiej kuchni. Na poprzednich zajęciach kulinarnych wykonaliśmy przepyszne pierogi, placki ziemniaczane i lasagne. Dziewczęta wykazały się cierpliwością przy lepieniu pierogów, natomiast chłopcy męstwem przy ścieraniu ziemniaków i cebuli.
    Data publikacji: 18-10-2017 15:07
  • Zajęcia kulinarne we wrześniu 2017 r.

    PSPwZagwiździu_zajęcia_kulinarne_IX (9).jpeg
    Od nowego roku szkolnego 2017/18 kontynuujemy zajęcia kulinarne. Uczniowie klas ll, przygotowali do tej pory m.in. leczo klasyczne, spaghetti amatriciana, carbonara i chrupiące bruschetty. Przed nami pierogi na wiele sposobów.
    Data publikacji: 17-10-2017 21:05
Wersja XML